7M07263 Тағам қауіпсіздігі в АТУ
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Өндірістік-технологиялық қызметте тағам өнімдерінің қауіпсіздігі саласында практикалық дағдылары бар өндіріс салалары үшін жоғары білікті кадрлар даярлау
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
ЖОО атауы Алматы технологиялық университеті
-
Оқу мерзімі 1 год
-
Кредиттер көлемі 60
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары