Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

7M07211 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы в Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті

Оқыту нәтижелері

  • Жаратылыстану және әлеуметтік-экономикалық ғылымдар саласында жаңа білім алу және оларды кәсіби қызметте пайдалану
  • Шикізаттың, өндірілетін өнімнің сапасын арттыру, қызмет көрсету және тамақ өнімдерін өндіру тиімділігін арттыру үшін ғылыми, практикалық білімдерін көрсету
  • Зерттеу барысында алынған практикалық іс-әрекетте дағдылар мен іскерлікке әрекет ету және әріптестерінің пікірін ескере отырып, өз позициясын қорғау
  • Өңдеу кезінде өнімдерде өтетін физика-химиялық, биотехнологиялық процестерді, олардың тағамдық құндылығына және өнімнің қауіпсіздігін әсерін анықтау
  • Өндірістің технологиялық процесін ұйымдастыру, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы техникалық-экономикалық көрсеткіштер мен маркетингтік қызметке талдау жүргізу
  • Қазіргі заманғы менеджменттің, СМЖ, ТQM, ИСО стандарттарының білімін, теориялық және практикалық мәселелерін көрсете білу
  • Әлеуметтік, этникалық, конфессиялық және мәдени айырмашылықтарды толерантты қабылдай отырып, ұжымды басқару
  • Шетелдік тілдердің бірінде жазбаша және ауызша кәсіби қарым-қатынас дағдыларын қолдану
Top