Жаңа білім беру бағдарламасы

6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру в М.Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Гуманитарлық, жаратылыстану-ғылыми және техникалық ғылымдардың жетістіктерін өмірде және кәсіби қызметте қолданады.
  • Академиялық жазу, адалдық және әдептілік қағидаттарын ескере отырып, өзінің кәсіби қызметі саласында қазақ, орыс және ағылшын тілдерінде ауызша және жазбаша қарым-қатынас жасау қабілетін көрсетеді.
  • Қазіргі әлемде әлеуметтік және кәсіби ұтқырлық, сыни ойлау, физикалық өзін-өзі жетілдіру, өзін-өзі тәрбиелеу және командада жұмыс істеу қабілетін көрсетеді.
  • Кәсіби қызметте теориялық және эксперименттік зерттеу әдістерін және заманауи ақпараттық технологияларды, компьютерлік техниканы және жасанды интеллектті қолданады.
  • Шағын және орта бизнестің тамақ кәсіпорындарының технологиялық процестерін ұйымдастыру принциптерін іс жүзінде қолданады.
  • Шағын және орта бизнестің тамақ кәсіпорындарының технологиялық жабдықтарының әртүрлі түрлерінің жұмысы мен пайдаланылуын қамтамасыз етеді
  • Тамақ өнімдерін өндіру үшін заманауи және инновациялық технологияларды қолданады
  • Тамақ шикізатын, жартылай фабрикаттар мен тамақ өнімдерін өндіру мен сақтаудың технологиялық процестерін жетілдіреді.
  • Тамақ шикізаты мен өндірілетін тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін бақылауды жүзеге асырады.
  • Шағын және орта бизнестің тамақ кәсіпорындарының өндірістік және экономикалық қызметін жоспарлауды, басқаруды және әкімшілендіруді және оларды жобалауды жүзеге асырады
Top