Жаңа білім беру бағдарламасы

8D07213 Тамақ және өңдеу өндірісінің технологиясы в М.Х.Дулати атындағы Тараз университеті

Оқыту нәтижелері

  • Тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібінің ғылыми секторының шекараларын дамыту және кеңейту үшін авторлық ғылыми-зерттеу қызметін (жеке ғылыми-зерттеу, ғылыми және халықаралық деңгейдегі басылымдар) біріктіру.
  • Қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі технологиясында қолданылатын зерттеу әдістері мен дағдыларын меңгеру, экологиялық жоғары потенциалды өнім ассортиментін зерттеу саласын жүйелі түсінуді көрсету.
  • Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында технологиялық процестер мен параметрлерді басқару үшін ресурстарды үнемдейтін технологиялар принциптеріне негізделген прогрессивті инновациялық технологияларды енгізу.
Top