Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
8D07213 Тамақ және өңдеу өндірісінің технологиясы в М.Х.Дулати атындағы Тараз университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Зерттеу сипатындағы міндеттерді шешуге, педагогикалық және басқару қызметін жүргізуге қабілетті тамақ және қайта өңдеу өндірісі саласында жоғары кәсіби философия докторларын дайындау.
-
Академиялық дәреже Докторантура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
ЖОО атауы М.Х.Дулати атындағы Тараз университеті
-
Оқу мерзімі 3 года
-
Кредиттер көлемі 180
-
Білім беру бағдарламаларының тобы D111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 8D07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 8D072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
-
1 Оқу жылы
Азық-түлік концентраттарын өндіру инновациялары
Өңдеу өндірістерінің прогрессивті технологиясы
Жасанды интеллект элементтері бар өңдеу және тамақ өндірістеріндегі инновациялық әрекеттері
Дәнді дақылдарын терең өңдеу
Өңдеу өндірістерінің инновациялық технологиялары
Академиялық хат
Экологиялық жоғары потенциалды өнім ассортиментін жобалау негіздері
Қайта өңдеу өндірістерінің қор үнемдеу технологиялары
Ғылыми зерттеу әдістері
Профессии
Оқыту нәтижелері
- Тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібінің ғылыми секторының шекараларын дамыту және кеңейту үшін авторлық ғылыми-зерттеу қызметін (жеке ғылыми-зерттеу, ғылыми және халықаралық деңгейдегі басылымдар) біріктіру.
- Қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі технологиясында қолданылатын зерттеу әдістері мен дағдыларын меңгеру, экологиялық жоғары потенциалды өнім ассортиментін зерттеу саласын жүйелі түсінуді көрсету.
- Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында технологиялық процестер мен параметрлерді басқару үшін ресурстарды үнемдейтін технологиялар принциптеріне негізделген прогрессивті инновациялық технологияларды енгізу.