Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мейрамхана бизнесіндегі тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Курс технологиялық үдерістерді жетілдіру бойынша іс-шараларды әзірлеуді, мейрамхана ісінде тамақ өнімдерін өндірудің технология��ық үдерісін ұйымдастыруға және жүзеге асыруға дайындығын қалыптастырады. Пән қоғамдық тамақтану өнімдері технологияларының даму тенденциялары мен басымдылықтары, азық-түлік өнімдерін өңдеу мен сақтаудың заманауи технологиялары саласындағы білімді және оларды пайдалануда тиісті дағдылар мен біліктерді қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B11116 Мейрамхана және қонақ үй бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2