Мейрамхана бизнесіндегі тамақ өнімдерінің технологиясы

  • Курс технологиялық үдерістерді жетілдіру бойынша іс-шараларды әзірлеуді, мейрамхана ісінде тамақ өнімдерін өндірудің технология��ық үдерісін ұйымдастыруға және жүзеге асыруға дайындығын қалыптастырады. Пән қоғамдық тамақтану өнімдері технологияларының даму тенденциялары мен басымдылықтары, азық-түлік өнімдерін өңдеу мен сақтаудың заманауи технологиялары саласындағы білімді және оларды пайдалануда тиісті дағдылар мен біліктерді қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B11116 Мейрамхана және қонақ үй бизнесі
  • ВУЗ
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top