Дұрыс тамақтану және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Пән азық-түлікті реттеу мен қамтамасыз етуді үйретеді. Сапасын қалыптастыру мен басқарудың және олардың сапасын бақылауды қамтамасыз етудің негізгі принциптері; тағамдық қоспалардың қолданылуын нормалау мен бақылаудың жіктелуі мен гигиеналық принциптері; бөтен заттардың жіктелуі және олардың өнімдерге түсу жолдары; тамақ өнімдерінің негізгі ластану түрлері; бөтен текті қосылыстардың метаболизмі; шикізатқа, материалдарға, дайын өнімге қойылатын талаптар; ақау түрлері және оның алдын алу тәсілдері.
  • Образовательная программа 6B10105 Қоғамдық денсаулық сақтау
  • Несиелер 8
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top