Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік қауіпсіздігі
-
Адам организміне токсинді, канцерогенді, мутагендік немесе басқа да жағымсыз әсерлері болуы мүмкін азық-түлік өнімдерін пайдаланудан туындаған қауіп-қатер критерийлерін зерттеу; студенттердің тамақтану ғылымының теориялық және практикалық негіздерін зерттеу; тағамның негізгі компоненттерінің гигиеналық сипаттамалары және олардың адам денесі үшін маңызы; халықтың тамақтануын рационализациялаудағы қазіргі заманғы үрдістер; азық-түлік шикізаты мен химиялық және биологиялық шығу тегі ксенобиотиктерімен және олардың адам ағзасына әсері бар тамақ өнімдерінің ластануы туралы; бөтен заттардан тамақ өнімдерін қорғау ��уралы.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық түлік өңімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1