Азық-түлік қауіпсіздігі

  • Адам организміне токсинді, канцерогенді, мутагендік немесе басқа да жағымсыз әсерлері болуы мүмкін азық-түлік өнімдерін пайдаланудан туындаған қауіп-қатер критерийлерін зерттеу; студенттердің тамақтану ғылымының теориялық және практикалық негіздерін зерттеу; тағамның негізгі компоненттерінің гигиеналық сипаттамалары және олардың адам денесі үшін маңызы; халықтың тамақтануын рационализациялаудағы қазіргі заманғы үрдістер; азық-түлік шикізаты мен химиялық және биологиялық шығу тегі ксенобиотиктерімен және олардың адам ағзасына әсері бар тамақ өнімдерінің ластануы туралы; бөтен заттардан тамақ өнімдерін қорғау ��уралы.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық түлік өңімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top