Өлшемдерді бақылаудың әдістері мен құралдары

  • Өлшеу бірліктері мен өлшеу құралдарының жалпы сипаттамалары Өлшеу бірліктері, Өлшеуіш аспаптар, Өлшеу және басқару құрылғыларының қателіктері, Өлшеу нәтижелерін өңдеу, Температураны өлшеудің негізгі ұғымдары, Температураны өлшеу құралдарын жіктеу, Термоэлектрлік пирометалар, Электрмен төзімділік термометрлері, Қысымды өлшеу, Өлшеу құралдарын жіктеу, Поршенді датчиктер, электромагниттер және вакуумдық өлшеуіштер, газдың, сұйықтың және қатты заттардың мөлшерін және ағымын өлшеу. Экологиялық объектілерді талдаудың негізгі тәсілдері
  • Образовательная программа 6B07201 Азық түлік өңімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top