Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өнім сертификациясы және қауіпсіздік негіздері
-
Өнімді сертификаттау саласындағы негізгі ұғымдар; заңнамалық, ұйымдық және олардың әдістемелік негіздері, өнімнің сертификаттауының барлық заңнамалық және нормативтік актілері, іс жүзінде ҚР СТ 3.4 стандарттарының нормаларын дұрыс қолдану. Компания шығаратын өнімдер «Азық-түлік қауіпсіздігі туралы» Қазақстан Республикасының Заңының талаптарына сәйкес болуы тиіс.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық түлік өңімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1