Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдердің өңдеудің биохимиялық негіздері
-
Қазіргі заманғы тамақ өнеркәсібінің теориялық негізі болып табылады. Әр түрлі тағам өнімдерін (шарап, нан-тоқаш өнімдері, сүт өнімдері және т.б.) өңдеудің биохимиялық негіздерін білу жалпы теориялық білімді нақты міндеттерге қолдануға және оларды практикада қолдануға мүмкіндік береді.
-
Образовательная программа 6B08102 Бау-бақша шаруашылығы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1