Жарма, крахмал-патока және құрамажем өндірісі технологиясы

  • Ұн, жарма дәндерін өндіру үшін шикізат ретінде астықтың қасиеттері. Жалпы астық құрылымының технологиялық құны. Раковиналардың құрылымы мен алеврон қабатының технологиялық құны. Бидай астығының эндосермінің микроқұрылымдық ерекшеліктерін оның технологиялық қасиеттеріне әсері. Астықтың физикалық және химиялық қасиеттері. Бидай, ұн, құрама жемдердің биохимиялық қасиеттері. Астықтың құрылымдық-механикалық қасиеттері. Астықтың термофизикалық қасиеттері. Астықтың технологиялық қасиеттері.
  • Образовательная программа 6B08102 Бау-бақша шаруашылығы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top