Қонақ үйлер мен мейрамханаларда стандарттау және сертификаттау

  • Курста әр түрлі орналастыру орындары мен тамақтану объектілерінің қызметін стандарттар негізінде және тұтынушыға сапалы қызмет көрсету негізінде сертификаттаудың негізгі принциптері мен әдістері қарастырылған. Студенттер әр түрлі сертификаттау схемаларымен жұмыс істей алады, өз қызметінде HORECA халықаралық және жергілікті стандарттарын қолдана алады, сол технологиялық процесстерде еркін бағдарлана алады және сертификаттауға және стандарттауға жататын тиісті қызмет тізбегін құра алады. Курс ауызша емтиханмен аяқталады. Қонақ дәрістеріне Қазақстан Республикасының сертификаттау және стандарттау орталығының жетекші менеджерлері қатысады.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
Top