Сатып алу және өнім сапасын басқару

  • Курс қонақжайлылық саласындағы қауіпсіздік, қызметтер мен тауарлардың сапасын реттейтін нормативті-құқықтық базаны зерттейді. HORECA бағытын қоса отырып, қонақжайлылық саласындағы кәсіпорындарда сатып алу жоспарының негізгі қағидалары мен құрастыру технологиясын қарастырады. Тамақтандыру кәсіпорындарының қызметтеріне мақсат қою үшін жоспарлау құжаттарын пайдалану бағыттары, сондай-ақ олардың іске асырылуын және кірістерді бақылау көрсетілген. Студенттер кейс-әдіс және ситуациялық есептер негізінде топтарда, шағын топтарда жұмыс істей отырып, сондай-ақ өзіндік жұмыстарды жеке орындай отырып, негізгі құралдарды ала отырып, қонақжайлылықта сатып алулар мен кірісті басқару дағдыларын қалыптастыра алады, қонақжайлылық саласындағы кәсіпорындардың материалдық-техникалық ресурстарға қажеттілігін есептей алады.Курсты меңгеру ауызша қорытынды емтиханмен аяқталады. Қонақжайлылық индустриясының менеджерлері және HORECA үшін жаңа жабдықтар мен жабдықтарды жеткізетін кәсіпорындар (Ecober, SonaLab) қонақ дәрістерімен қатысады.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
Top