Гастрономия және тамақ дизайны

  • Бұл курс тамақтану, безендіру (дизайн) және тағамдарға қызмет көрсету саласындағы негізгі бағыттармен, карвинг өнерін қоса алғанда таныстыруға бағытталған. Сондай-ақ, ол F&B секторында жұмыс істеу үшін қажетті біліктіліктің маңыздылығын, ас үй қызметкерлерінің негізгі лауазымдарына қойылатын міндеттер мен талаптарды білуді; F&B секторында жетістікке жетудегі франчайзингтің және шығындарды бақылаудың маңыздылығы және негізгі тұжырымдаманы жақсартуды түсіндіреді және тамақтану кәсіпорнының базалық тұжырымдамасын жетілдіру бағыттарын үнемі пысықтау. Студенттер негізгі технологияларды меңгеріп, қонақүйлер, қонақүйлер тізбегі және жұлдызды аспаздар арасындағы берік байланыстарды түсіне алады және мейрамхана тұжырымдамасын не сәтті ететінін және автордың тағамдары, сонымен қатар мүмкіндіктері мен мүмкіндіктерін, сонымен қатар тағамдар дизайнындағы заманауи сән тенденциялары түсінеді.Курсты меңгеру ауызша қорытынды емтиханмен аяқталады.Студенттер үшін шеберлік сабақтарын ірі мейрамханалық желілердің танымал бас- аспаздары өткізеді.
  • Образовательная программа 6B11103 Туризм және қонақжайлылық
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
Top