Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам биотехнологиясы
-
Тағам өнімдерін жасаудың теориясы мен практикасын әзірлеумен айналысатын Биотехнология бөлімі. Шикізат өнімдері мен тамақ өнеркәсібінің қалдықтарынан тағамдық ақуызды кең кластан алу. Емдік, профилактикалық және балаларды қоса алғанда, функционалдық тамақ өнімдері. Витаминдер мен функционалдық қоспаларды қоса алғанда, тағамдық ингредиенттер. Нан пісіру. Сыр қайнату. Сыра қайнату. Шарап жасау. Тағамдық қоспалар.
-
Образовательная программа 7M05109 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 3