Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Дұрыс тамақтану және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Пәннің мақсаты – студенттердің тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін бағалау қабілетін қалыптастыру және халықтың әртүрлі топтарының тамақтануын оңтайландыру және түзету бойынша ұсыныстарды әзірлеу. Пәнді оқу барысында: негізгі нутриенттердің сипаттамасы, Тамақ өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығы, алиментарлы-тәуелді (инфекциялық емес) аурулардың және тағамдық токсикоинфекциялардың алдын алу. Пән гигиеналық ғылым мен санитарлық тәжірибеге енгізілетін жаңа әдістер мен технологиялардың стратегиясын анықтайды.
-
Образовательная программа 6B10107 Қоғамдық денсаулық сақтау
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 5