Дұрыс тамақтану және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Пәннің мақсаты – студенттердің тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін бағалау қабілетін қалыптастыру және халықтың әртүрлі топтарының тамақтануын оңтайландыру және түзету бойынша ұсыныстарды әзірлеу. Пәнді оқу барысында: негізгі нутриенттердің сипаттамасы, Тамақ өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығы, алиментарлы-тәуелді (инфекциялық емес) аурулардың және тағамдық токсикоинфекциялардың алдын алу. Пән гигиеналық ғылым мен санитарлық тәжірибеге енгізілетін жаңа әдістер мен технологиялардың стратегиясын анықтайды.
  • Образовательная программа 6B10107 Қоғамдық денсаулық сақтау
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top