Гастрономия

  • Курс қоғамдық тамақтану, азық-түлік және сусындар (F&B) индустриясының негізгі үрдістерін ұсынуға бағытталған; F&B секторындағы жұмысқа қажетті лауазымдар ерекшелігі, біліктілік талаптары мен міндеттеріне қойылатын талаптар көрсетілген; қонақ үйлер, қонақ үй желілері, мейрамханалар мен жұлдызды аспаздар арасындағы күшті байланыстар мен өзара тәуелділік түсініктері берілген; мейрамхана тұжырымдамасының табыстылығына әсер ететін факторларға баға беріледі; осы саладағы мүмкіндіктер және/немесе шектеулер көрсетілген. F&B секторында табысқа жету және базалық тұжырымдаманы жетілдіру үшін франчайзинг пен шығындарды бақылаудың маңыздылығы қарастырылады. Студенттер мемлекеттік сектор тұрғысынан да, жеке кәсіпкерлік тұрғысынан да қоғамдық тамақтану мен сусындар өндірісіне сипаттама бере алады; болашақ сын-тегеуріндер мен F&B секторының бәсекеге қабілеттілігіне байланысты мәселелердің сипатын түсіндіре алады; F&B секторында және оның персоналында әртүрлі мүмкіндіктерді бағалай және сипаттай алады; F&B секторының мүмкіндіктерін және/немесе шектеулерін саралай алады. Курс қорытынды емтиханмен аяқталады. Курс серіктес-университетте оқытылады.
  • Образовательная программа 6B11105 Туризм және қонақжайлылық
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
Top