Қонақ үйде тамақтандыру кәсіпорындарының технологиясы, ұйымдастыру және жобалау

  • Курсты оқып үйрену болашақ мамандарға қонақ үйде тамақтандыру кәсіпорындарын жобалау бойынша қажетті білім алуға, қажетті технологиялық есептерді жүргізу әдістерімен танысуға, заманауи жағдайда жаңа прогрессивті технологияларды қолдана отырып, жаңа жабдықтар түрлерін таңдау және орналастыруға мүмкіндік береді. Тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық принциптерін, өндіріс сызбасын, тамақ өнімдерінің ассортиментін, өнімдердің технологиялық қасиеттерін және аспаздық өңдеу кезіндегі негізгі ингредиенттердің өзгеруін білу.
  • Образовательная программа 6B11103 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top