Бармен, сомелье және барист жұмысын ұйымдастыру

  • Курстың мақсаты әр түрлі типтегі және кластағы барабандарда қызмет көрсету бойынша теориялық білім мен практикалық дағдыларды; негізгі ұғымдарды, терминдер мен анықтамаларды; қызмет көрсетудің қазіргі заманғы технологиясын, формаларын және әдістерін; бар ыдыстарының, Мүкәммалдың, жабдықтардың түрлерін; бар картасын жасау және рәсімдеу; түрлі типтегі және кластағы барабандарда келушілерге қызмет көрсетуді ұйымдастыру және техникасы.
  • Образовательная программа 6B11103 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top