Мейрамхана сервисінің техникасы

  • Курстың мақсаты тағамдарды дайындау және беру туралы негізгі мәліметтерді таныстыруға бағытталған. Үстелдерді жабдықтау, қонақтардың контингентіне, тамақтану кәсіпорындарының категориясына және жабдықталуына байланысты сервистік қызмет көрсетудің түрі сервистің әр түрі қолданылады. Қонақтардың контингентіне тәуелділікті тағамдарды беру және қыздырудың негізгі мәліметтерін білу, француз, ағылшын, американдық, ресейлік қызмет түрлерін меңгеру.
  • Образовательная программа 6B11103 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top