Сүт шикізатын қабылдау және бастапқы өңдеу технологиясы

  • Пән сүт шикізатын бастапқы өңдеу режимдерін, келіп түсетін сүттің сапалық көрсеткіштерін анықтау мен қабылдауды оқытады. шикізат.Сүттің физикалық-химиялық, органолептикалық және технологиялық қасиеттерін, олардың сүт құрамымен байланысын, сүттің сапасына қойылатын талаптарды, дайындалатын сүттің қолданыстағы стандарттарын, Шикізатты қабылдау барысын, сүт шикізатын бастапқы өңдеу режимдерін, бастапқы құжаттаманы жүргізу нысандары мен ережелерін, қызмет ету қағидасын,қауіпсіз қызмет көрсету ережесін зерттейдi
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top