Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қойылтылған сүт өнімдері мен балмұздақ дайындау технологиясы
-
Пән балмұздақ өндірісінің технологиялық процесін зерттейді. дайындалатын шикізатқа қойылатын талаптар, шикізат пен өнімнің сапасын бақылау;өндірістің технологиялық картасын таңдау; негізгі технологиялық есептеулерді орындау; балмұздақтың негізгі және Әуесқойлық түрлерін өндіру процестерін жүргізу.Пәнді оқу нәтижесінде студент балмұздақ және қойылтылған сүт өнімдерін өндірудің технологиялық процесін жасай алады.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1