Қойылтылған сүт өнімдері мен балмұздақ дайындау технологиясы

  • Пән балмұздақ өндірісінің технологиялық процесін зерттейді. дайындалатын шикізатқа қойылатын талаптар, шикізат пен өнімнің сапасын бақылау;өндірістің технологиялық картасын таңдау; негізгі технологиялық есептеулерді орындау; балмұздақтың негізгі және Әуесқойлық түрлерін өндіру процестерін жүргізу.Пәнді оқу нәтижесінде студент балмұздақ және қойылтылған сүт өнімдерін өндірудің технологиялық процесін жасай алады.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top