Сүт және ет өнімдерін өндірудегі физико – химиялық және биохимиялық процесстер

  • Пән ауыл шаруашылық жануарлары мен құстарының ұлпаларының құрылымдық, функционалдық және химиялық ерекшеліктері туралы мәліметтерді ұсынады. Олардың технологиялық мәні көрсетілген. Жылу әсері, кептіру, қақтау, Тоңазытқышта өңдеу, тұздау кезінде ет пен ет өнімдеріндегі физикалық-химиялық және биохимиялық өзгерістер туралы, сондай-ақ микроорганизмдер ферменттерінің әсерімен, барьерлік технологиялардың мәні туралы материал бар.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top