Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Пән мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясын, шикізат сапасына және дайын өнімге қойылатын талаптарды, нарықтық қатынастар жағдайында нақты өнімді өндірудің әлеуметтік қажеттілігі мен экономикалық мақсаттылығын оқытады. Пәнді оқу нәтижесінде студент мал шаруашылығын өңдеудің, өндірістің экономикалық тиімділігінің есебін жүргізе алады, шағын кәсіпорындарда мал өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясын ұйымдастыра алады.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2