Тағамдық қосымшалар және оларды сүт пен ет өнімдерінің технологиясында қолдану

  • Пән тағамдық және биологиялық белсенді қоспаларды көрсетеді: тағамдық бояғыштар, қоюландырғыштар, эмульгаторлар, хош иістендіргіштер, консерванттар және тағамдық антиоқышқылдар. Минералды заттар және олардың адам ағзасындағы рөлі. Тамақ өнімдерінің минералдық құрамына технологиялық өңдеудің әсері. Азық-түлік өнімдеріндегі минералды заттарды анықтау әдістері. Су. Су мен мұздың химиялық және физикалық қасиеттері. Азық-түлік өнімдеріндегі еркін және байланысқан су.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 7
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top