Азық – түлік өнімдерінің биохимиясы

  • Пән тамақтану өнімдерінің классификациясын көрсетеді. Ақуызды – калорияның жетіспеушілігі және оның нәтижесінде болатын кемшіліктері. Ақуыздардың тағамдық және биологиялық құндылығы. Астық, бұршақ, май дағылдарының, көкеністер мен ет пен сүт ақуыздары. Шикізатты технологиялық өндеу кезіндегі ақуыздардың өзгеруі. Ақуызды сапалы және сандық анықтау. Тағамдық өнімдердегі көмірсулар. Сіңірілетін және сіңірілмейтін көмірсулар. Тағамдық өнімдерді өндіру кезінде көмірсулардың алмасуы. Тағамдық өнімдердегі көмерісл
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top