Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Кәсіби қызметке кіріспе
-
Пән тамақ өнеркәсібі және қоғамдық тамақтану үрдістері мен технологиялық операцияларды жетілдіруді, тамақ өндірісінің негізгі ұғымдарын, тамақ өндірісі технологиясының негізгі сатыларын, тамақ өнеркәсібі өнімдерін өндіру технологиясы туралы жалпы мәліметтерді оқытады.. Пәнді оқу нәтижесінде студент өндірістік процестердің технологиялық параметрлерінің сақталуына бақылау жасай алады.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1