Азық – түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)

  • Азық – түлік өнрімдерінің технологиясы саласындағы білім мен ғылымды көрсететін пән. Ет кәсіпорындары, ет бұйымдарын өндіру. Ет кәсіпорындары: ет консервілерін өндіру. Сүт кәсіпорындары: сүт және сүт бұйымдарын өндіру. Сүт кәсіпорындары: сыр және май өндіру. Балық кәсіпорындары: балық консервісі, балықты қақтау өндіру. Балық кәсіпорындары: балық майын, ұнын және басқа өнімдерді дайындау.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top