Шұжық бұйымдары мен жартылай фабрикаттарды өндіру технологиясы

  • Пән ет және ет өнімдерінің тағамдық, биологиялық және энергетикалық құндылығын білдіреді. Ет сапасының негізгі көрсеткіштері. Еттің негізгі тағамдық заттары. Құрылысы, құрамы, қасиеттері. Жануарлар тіндерінің негізгі сипаттамалары. Ет және ет өнімдерінің физика-химиялық қасиеттері. Еттегі ылғалдың байланыс формалары. Су белсенділігінің түсінігі.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top