Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Балалар тағамының технологиясы
-
Пән сүт алмастырғыштардың бейімделу принциптерін, балалар тағамы өнімдерінің өндіріс тәсілдері бойынша жіктелуін; құрғақ, сұйық стерилденген, балалар тағамы үшін паста тәрізді өнімдердің технологиясын, дайын өнімнің сапасына қойылатын талаптарды оқытады. Пәнді оқу нәтижесі бойынша студент балалар тағамы өнімдерін өндірудің технологиялық процесін сақтауға бақылау жасай алады.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2