Өнімдерді сақтау және консервілеу технологиясы

  • Пән азық-түлік өнімдерін сақтаудың нормативтік мерзімдерін , азық-түлік тауарларын өңдеу мен сақтаудың негізгі технологияларын, тауарлардың сақталуы бойынша жіктелуін, азық-түлік өнімдерінің әрбір тобы үшін сақтаудың оңтайлы режимдерін оқытады. Пәнді оқу нәтижесінде студент тауарды жіктей алады, тағамдық өнімдердің әр тобына арналған сақтаудың оңтайлы режимін таңдай алады.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top