Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өнімдерді сақтау және консервілеу технологиясы
-
Пән азық-түлік өнімдерін сақтаудың нормативтік мерзімдерін , азық-түлік тауарларын өңдеу мен сақтаудың негізгі технологияларын, тауарлардың сақталуы бойынша жіктелуін, азық-түлік өнімдерінің әрбір тобы үшін сақтаудың оңтайлы режимдерін оқытады. Пәнді оқу нәтижесінде студент тауарды жіктей алады, тағамдық өнімдердің әр тобына арналған сақтаудың оңтайлы режимін таңдай алады.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1