Өсімдік шаруашылығы өнімдерін стандарттау және сертификаттау

  • Пән стандарттау негіздерін, стандарттардың санаттары мен түрлерін, ҚР Мемлекеттік стандарттау жүйесін оқытады. Өнім сапасы көрсеткіштерінің жіктелуі. Өнім сапасының көрсеткіштерін анықтау әдістері. Жарма дақылдарының дән сапасының ерекше көрсеткіштерін анықтау. Астықтың физика-химиялық және технологиялық қасиеттері. Сапаны бақылау. Сертификаттау негіздері. Азық-түлікті сертификаттау. Тауарды кодтау. Тауарды таңбалау. Ақпараттық белгілердің негізгі түрлері.
  • Образовательная программа 6B08101 Агрономия
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top