Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Диеталық және емдік тамақтанудың ғылыми негіздері
-
Емдік тамақтануды белгілеу және мақсаты, тамақ өнімдерінің жіктелуі (ет, сүт, май, балық өнімдері, кондитер өнімдері, жеміс, көкөніс), негізгі топтағы заттардың тағамдық және биологиялық құндылығы. Ғылыми зерттеу жұмыстарының кезеңдері – ақпараттарды жинақтау және талдау. Жұмысшы гипо-тезаны және тәжірибе жасау тәсілдерін ойластыру.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1