Аңшылық өнімдерді өңдеу технологиясы

  • Аңшылық өнімдер алу жолдары. Алудың түрлері мен тәсілдері. Аңшылық өнімдер өндеумен байланысты аурулар. Кәсіптік сүтқоректілер еті. Кәсіптік жануарлар етінің қасиеті және құрамы. Аңшылық түріндегі аңдар етінің ерекшелігі. Қоянтәрізділердің еті. Қоянтәрізділердің ет өнімінің сипаттамасы. Ет консервілеу. Консервілеу әдістері. Қанатты жабайы құсты сараптамалық бағалау
  • Образовательная программа 6B08302 Аңшылықтану және аң шаруашылығы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top