Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал өнімдерін ветеринариялық санитариялық сараптау
-
Сальмонелла тектес бактериялармен ұрықтанған ет пен дайын тамақ өнімдерін ветсанау. Мал мен құстың еті мен ет өнімдерін балғындық зерттеу. Санитарлық маңызы бар нормалардан ауытқыған еттегі өзгерістер. Стафилокктар, стрептокктар және анаэробты микроорганизмдер тудыратын токсикоздар. Бұл бактериялардың сипаттамасы.
-
Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық медицина
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2