Сүт өнімдерінің гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық-санитариялық сараптамасы

  • Өндірістің жоғары санитарлық мәдениеті кезінде, сондай-ақ жануарлардың жұқпалы және инвазиялық ауруларының таралуының алдын алу және шартты жарамды өнімдерді алдын ала зарарсыздандырмай шығаруға жол бермеу, сүт және сүт өнімдерінің сапалылығын қамтамасыз ету кезінде халықты сүтпен және оны жоғары санитарлық сапалы қайта өңдеу өнімдерімен қамтамасыз ету принциптерін зерделейді.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top