Қайта өңдеу өндірісі өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Идентификация мен бұрмалаудың мақсаттары мен міндеттері. Сүт, ет, балық өнімдері, майлар, майлар, бал, қант, алкоголь және алкогольсіз сусындар, ұн, жарма, қоғамдық тамақтану өнімдерін бұрмалау. Азық-түлік өнімдерінің табиғаттылығын анықтау әдістері. Өнім бракеражы. Тамақ өнімдерін бұрмалауды жүргізу тәртібі. Құжаттарды ресімдеу, актілер жасау. Тамақ өнімдерінің сапасын мемлекеттік бақылау. Бұрмалау әдістері және оны анықтау, тауарды сәйкестендіру сараптамасы, тауардың түпнұсқалығын сараптау, өнімнің сапасы туралы деректерді талдау әдістері; азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне қойылатын гигиеналық талаптар.
  • Образовательная программа 7M07203 Азық-түлік қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top