Тамақтану гигиенасы

  • Санитарлық-эпидемиологиялық қызметті ұйымдастыру. Тамақ өнімдерін санитарлық қорғау негіздері, тамақ өнімдеріне гигиеналық сараптама жүргізу тәртібі мен ережелері; тамақ гигиенасы саласындағы қызметті регламенттейтін заңнамалық, ғылыми-техникалық құжаттаманы қолдану; Тамақ өнімдері сапасының көрсеткіштерін бағалау; оны өткізу жолдары мен тәсілдері. Тамақ объектілеріне қойылатын санитариялық-гигиеналық талаптар; Тамақ объектілерінің санитариялық жай-күйін санитариялық-бактериологиялық бақылау.
  • Образовательная программа 7M10121 Медициналық-профилактикалық іс
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top