Жануар текті тамақ өнімдерін замануи өңдіру биотехнологиясы

  • Ет шикізатына негізделген биологиялық жоғары сапалы тамақ өнімдерін жобалау әдіснамасын қолдану, технологиялық процестің көрсеткіштерін талдау, тамақ өнімдерінің технологиясы процесінде пайда болатын биохимиялық процестерге негізделген инженерлік мәселелерді шешу, Микроағзаларды анықтау, тамақ өнімдерін өңдеу мен сақтаудың жаңа әдістерін әзірлеу, тағам қоспаларды (микроағзалар, аминоқышқылдар, органикалық қышқылдар және т.б.) қолдану
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top