Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Аңшылық өнімдерінің тауартануы мен алғашқы өңдеу технологиясы
-
Пән оқытады: аңшылық шаруашылығы өнімдерінің маңыздылығын. Жабайы аңдар мен құстар етінің химиялық құрамы мен тағамдық қасиеттерін. Аңшылық шаруашылығы өнімдерін алғашқы өңдеу, сапасын анықтау, консервілеу, сұрыптау қағидаларын. Жануар және өсімдік тектес дәрілік шикізаттар, оларды дайындау, алғашқы өңдеу және сақтау әдістерін.
-
Образовательная программа 7M08306 Табиғи биоресурстарын тиімді пайдалану (1,5 ж)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 3