Нан пісіру, макарон және кондитер өндірісінің заманауи жабдықтары

  • Пән негізгі технологиялық және көлік жабдықтарын, нан пісіру өндірісінің ағынды желілерін қарастырады. Нан пісіру жабдығының әрбір тобының әрекет ету қағидаттары, конструкциялық ерекшеліктері, тиімді пайдалану ережелері және қауіпсіз қызмет көрсету туралы мәліметтер. Ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді өндіруге арналған машиналар мен аппараттар. Макарон өндірісінің заманауи технологиялық жабдықтары, Электр жабдықтары және бақылау-өлшеу құралдары туралы мәліметтер. Ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді өндіруге арналған заманауи машиналар мен аппараттардың техникалық сипаттамалары.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top