Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өндірістерінің гигиеналық дизайны
-
«Тағам өндірістерінің гигиеналық дизайны» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: тағам өндірістеріне қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптар; гигиеналық өндіріс кезіндегі тәуекелдер мен қауіптер; тағам жабдықтарының гигиеналық дизайнының өлшемдері; жабдықтарға, тығыздағыштарға және қосалқы материалдарға қойылатын гигиеналық талаптар; тағам жабдықтары дизайнының гигиеналығын тестілеу әдістері; тағам өндірісінің ғимараттары мен үй-жайлары аумағының гигиеналық дизайны.
-
Образовательная программа 7M07122 Технологиялық машиналар және жабдықтар (сала бойынша) (1ж. бейіндік)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1