Шығындарды бақылау (F&B Cost control)

  • Пәнді оқытудың мақсаты-кәсіпорын қызметінің шығындары мен нәтижелерін басқару, басқарушылық шешімдер қабылдау үшін есептік ақпаратты пайдалану бойынша дағдыларды қалыптастыру. Пәнді оқу шеңберінде магистранттар қонақжайлық және бос уақыт кәсіпорындарындағы шығындарды есепке алудың өзекті әдістерін; шығындарды басқарудың негізгі тәсілдерін; қонақжайлық және бос уақыт саласындағы инвестициялық және өзге де жобаларды әзірлеу шеңберіндегі шығындарды есепке алу әдістемесін меңгереді
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top