Мал азығы және азықтандыруы гигиенасы мен санитариясы

  • Мал денсаулығын сақтауда, олардың өнімділігін көтеруде және санитариялық сапасы жоғары өнім алуда мал азығын дұрыс пайдалануға мүмкіндік беретін магистранттардың дәрігерлік ойлау қабілетін қалыптастыру. Ауылшаруашылық кәсіпорындарында және зертханаларда, азық гигиенасы және санитариясы бағытындағы шаралармен таныстыру және игеру; Ауылшаруашылық кәсіпорындарында азық мөлшерін жобалау және оның сапасының ветеринариялық санитариялық талаптарға сай болуын анықтау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top