Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігінің қауіп-қатерін бағалау
-
Пәнді оқытудың мақсаты-өндірістік қауіп-қатерді басқару және бағалау саласында базалық білімді қалыптастыру, магистранттардың өнім қауіпсіздігіне әсер ететін қауіпті факторларды жүйелі сәйкестендіру, бағалау және басқару негізінде тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін басқару және бағалау саласында теориялық білім мен практикалық дағдыларды игеруі
-
Образовательная программа 7M07220 Тағам қауіпсіздігі (1ж. бейіндік)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1