Білім беру бағдарламасы өзекті емес

7M07220 Тағам қауіпсіздігі (1ж. бейіндік) в Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті

Оқыту нәтижелері

  • Дайын өнімге, өсімдік және жануар шикізатын өндіру, сақтау және қайта өңдеу үшін экологиялық нормативтерді қолданады
  • Әлеуметтік, этикалық және ғылыми пайымдауларды ескере отырып пайымдау қалыптастыру үшін ақпарат жинауды және түсіндіруді жүзеге асырады және ауыл шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеудің энергия үнемдейтін, қалдығы аз, экологиялық таза технологияларын жобалай алады
  • Басқарушылық қызмет жобаларының идеяларын табысты іске асыру және өзін-өзі жетілдіру үшін психология білімін қолдану
  • Әлеуметтік, этикалық және ғылыми ойларды ескере отырып, пікір қалыптастыру үшін ақпарат жинауды және түсінік беруді жүзеге асыру және тамақ қауіпсіздігі саласындағы ғылыми және практикалық қызметте тәжірибелік зерттеулердің әдіснамасы мен әдістерін білу
  • Халықаралық және ұлттық заңнама мен тағам өнімдері саласындағы нормативтік актілер арасындағы айырмашылықтар мен ұқсастықтарды түсіну; Интернет арқылы қол жетімді ДДҰ, ФАО, Кодекс және ДСҰ сияқты халықаралық агенттіктердің ақпарат көздерімен жақсы таныс болу
  • Оқытылып отырған саланың озық білімдеріне негізделген қауіп-қатерді басқару барысында және тағам өнімдерінің жаңа технологияларын қолданысқа енгізу
  • Шет тілдерінің бірінде жазбаша және ауызша кәсіби коммуникацияға қабілетті
  • Конфликттіні алдын ала анықтай білу, талдау және тану және оларды шешу үшін шаралар қабылдау
  • Көптеген өзара байланысты факторлармен өндірістік проблемаларды шешеді, Әлеуметтік, этикалық және ғылыми пайымдауларды ескере отырып, міндеттерді қою және алынған нәтижелер үшін жауапкершілікті болу
Top