Тағам өндірісі саласындағы ұлттық және халықаралық заңнама

  • Пән тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне нормативтік құжаттардың талаптарын, азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету жөніндегі Қазақстан Республикасының нормативтік-заңнамалық базасын зерделейді. Сондай-ақ тамақ өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын халықаралық талаптар, оның ішінде Кеден одағының техникалық регламенттерінің талаптарын оқытады
  • Образовательная программа 7M07220 Тағам қауіпсіздігі (1ж. бейіндік)
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top