Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің контаминациясы (ластануы)
-
Білім алушыларда тағам өнімдерінің негізгі химиялық ластағыштары туралы, сондай-ақ тамақ өнімдерін өндіру кезінде пестицидтерді кеңінен пайдалану есебінен кәсіби дағдыларды қалыптастыратын пән болып табылады, тағам шикізаты мен тағам өнімдеріндегі пестицидтердің қалдық мөлшерін анықтау әдістерін зерттеу
-
Образовательная программа 7M07220 Тағам қауіпсіздігі (1ж. бейіндік)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1