Тағамдық микробиология

  • Еттің микробиологиясы, ет өнімдерінің микрофлорасы, сүт микрофлорасы, сүт өнімдерінің микрофлорасы, балық және балық өнімдерінің микрофлорасы, жұмыртқа мен жұмыртқа өнімдерінің микрофлорасы, балдың микрофлорасы. көкөністер мен жемістердің микрофлорасы, жануарлардың еті мен сүті арқылы таралатын жұқпалы аурулар, тағамдық токсикоинфекция, консервіленген өнімдердің микрофлорасы ұн және ұн өнімдері, жарма мен макаронның микробиологиясы, маргарин мен майонез микробиологиясы, сары майдың микробиологиясы
  • Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық медицина
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top