Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық және азықтық қоспалардың санитариялық қауіпсіздігі
-
Пәннің курсы-азықтың құрамы мен қоректілігін, азықтың қоректілігін бағалау әдістерін, азықтың сапалық көрсеткіштерін, көмірсулық, протеиндік, минералды және витаминдік қоректілікке әсер ететін факторларды оқып үйрену. Студенттер зертханалық сараптама үшін жем үлгілерін іріктеуді, жем-шөп құралдарын бағалау әдістерін дұрыс таңдауды, нақты мәндердің белгіленген талаптарға сәйкестігін объективті бағалауды істей алады.
-
Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1