Азық және азықтық қоспалардың санитариялық қауіпсіздігі

  • Пәннің курсы-азықтың құрамы мен қоректілігін, азықтың қоректілігін бағалау әдістерін, азықтың сапалық көрсеткіштерін, көмірсулық, протеиндік, минералды және витаминдік қоректілікке әсер ететін факторларды оқып үйрену. Студенттер зертханалық сараптама үшін жем үлгілерін іріктеуді, жем-шөп құралдарын бағалау әдістерін дұрыс таңдауды, нақты мәндердің белгіленген талаптарға сәйкестігін объективті бағалауды істей алады.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top